Alla inlägg den 1 februari 2010

Av jenny - 1 februari 2010 21:42

ja idag har vi varit på bvc me lilleman.. han väger nu över 4 kg.. börjafr bli en klump=)så skönt att han växer som han ska å att allt är bra med honom.. sen efter bvc och daniel och jobba och kommer vara borta tills på lördag morgon. lördag kommer han hjälpa sin mamma och flytta. sen åker han upp till linköping på söndag kväll igen=( så blir inte mycket man får träffa honom på två veckor. kommer bli sjukt jobbigt. med tanke på att han varit hemma sen 1 dec. men får göra det bästa av situationen. blir jobbigt för han, me tanke på att det är nu eliaz utvecklas så mycket. tråkigt för honom. men får filma och fota honom så han inte missar allt för mycket..


idag har jag varit  med M. va väldigt längesen men mycket trevligt.. gjorde väl inte allt för mycket. satt och tjöta skit mm..=)


sitter och väntar på att paradise hotel ska börja med.. sjukt va ett program kan bli beroende. såg ett av en slump en natt när jag vakna och skulle mata eliaz.. sen va ja fast.. sjukt men sant..=)


låg och prata med daniel igår. så sa ja att jag har svårt att fatta att vi har gått från par till en familj på bara några timmar. även han hade svårt att fatta.. tur vi ligger på samma stadium. men gud va underbart det är och se eliaz och daniel. det verkligen lyser om daniel när han håller Eliaz.. så mycket kärlek så hela rummet får en så underbart positiv energi..=) ne får nog sluta skriva nu, innan ja blir ledsen och börjar sakna Daniel..


sitter och tittar på spårlöst på 4an. sicka muskler killen har. typ mina båda armar ihop.. haha.. =) nee nog från mej för idag. hoppas alla haft en underbara i detta vita vinterland..

Puss&Kram

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards